Ingredienser
Sylt
Se recept
200 g smör, rumstempererat
1 dl Dansukker Svenskt Strösocker
4 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
2 tsk Dansukker Vaniljsocker
Garnering
Dansukker Florsocker
Instruktioner
Börja med sylten.
Sätt ugnen på 200°C, över- och undervärme.
Klä en springform i bakplåtspapper, cirka 24 cm.
Arbeta samman smör, socker, vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker. Rulla cirka 20 små bollar av degen och lägg i formen med lite mellanrum. Gör ett hål i varje boll och lägg en klick sylt i hålet. Grädda i mitten av ugnen i 15–20 minuter. Låt svalna och pudra över rikligt med florsocker.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.


Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Ljuvlig choklad
Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.

Fredagsmys
Fredag är kanske veckans absolut bästa dag och fredagsmys är det bästa sättet att fira arbetsveckans slut. Ladda upp inför helgen genom att kura ihop i TV-soffan tillsammans med familj, vänner och något särskilt gott. Vi har recepten till din myskväll!