Ingredienser
ca 1 kg revben
Marinad
3 msk Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
3 msk kinesisk soja
3 msk vinäger
3 msk olja
3 msk vatten
3 msk aprikosmarmelad
1 msk Colemans senapspulver
1 liter finstrimlad vitkål
1 dl majonnäs
1 msk Dansukker Ljus Sirap
2 msk färskpressad citronsaft
1 tsk mald ingefära
2 krm svartpeppar
Instruktioner
Blanda samman socker, soja, vinäger, olja, vatten, aprikosmarmelad och senapspulver till marinaden. Pensla revbenen med marinaden och låt stå minst 1 timme i kylskåp innan de grillas. Grilla i cirka 10 minuter på varje sida. Grilla sedan revbenen på indirekt värme i ytterligare cirka 50 minuter.
Rör samman majonnäs, sirap, citronsaft, ingefära och svartpeppar. Blanda i vitkålen. Ställ i kylskåp till serveringen.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen
Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Ljuvlig choklad
Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.

Fredagsmys
Fredag är kanske veckans absolut bästa dag och fredagsmys är det bästa sättet att fira arbetsveckans slut. Ladda upp inför helgen genom att kura ihop i TV-soffan tillsammans med familj, vänner och något särskilt gott. Vi har recepten till din myskväll!