Ingredienser
50 g jäst
6 dl mjölk
3/4 dl Dansukker Brödsirap
2 tsk salt
1 tsk mald anis
7 dl fint rågmjöl
1 dl russin
ca 7-8 dl rågsikt
Instruktioner
Smula jästen i en skål. Värm mjölken till 37 °C. Häll mjölken över jästen och rör tills jästen löst sig. Tillsätt sirap, salt och anis. Rör i rågmjölet och russinen. Arbeta in rågsikt tills degen släpper skålens kanter. Låt jäsa under duk i 30 minuter. Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta den smidig. Dela degen i två delar som rullas ut till längder. Skär varje längd i 12 bitar. Rulla bitarna till avlånga bullar. Låt jäsa under duk i 30 minuter. Grädda mitt i ugnen i 250 °C i cirka 8 minuter.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.