Pressgurka

Betyg (68 st)

Sätt betyg

Ingredienser

1 slanggurka
2 msk ättiksprit, 12%
3 msk Dansukker Svenskt Strösocker
persilja

Instruktioner

Skölj gurkan och skiva den tunt. Krama den tills den mjuknat något.

Blanda ättikan och sockret, rör tills sockret löst sig. Blanda i gurkskivorna. Låt stå i ca 1 timme före servering.

Strö på hackad persilja precis före serveringen. Om du vill spara pressgurkan, lägg den i en steriliserad glasburk. Förvara i kylskåp. Hållbarhet några dagar.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våfflor med sylt och grädde

Våffeldagen

Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker

Påskens godsaker

Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Sachertårta

Ljuvlig choklad

Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.

Blondies med krusbärsmarmelad

Baka i långpanna

Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet. 

Citrusmarmelader

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.

Kokos- och karamellpopcorn

Fredagsmys

Fredag är kanske veckans absolut bästa dag och fredagsmys är det bästa sättet att fira arbetsveckans slut. Ladda upp inför helgen genom att kura ihop i TV-soffan tillsammans med familj, vänner och något särskilt gott. Vi har recepten till din myskväll!