Ingredienser
100 g skalade pistagenötter + lite extra till dekoration
90 g smör, rumstempererat
1 dl Dansukker Florsocker
2 msk Dansukker Ljust Muscovadorörsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
finrivet skal från en citron, gärna obesprutad
3 dl riven sockerkaka
1–2 msk rosenvatten
Instruktioner
Skala pistagenötterna och hacka dem i småbitar, för hand eller i matberedare.
Rör smör smidigt med socker och citronskal.
Tillsätt sockerkakan och 3/4 av pistagenötterna och blanda till en jämn och kladdig deg. Smaka av med rosenvatten.
Ställ in degen i kylen minst 30 minuter.
Forma till små bollar och rulla i hackade pistagenötter.
Ställ tillbaka i kylen tills de ska avnjutas.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.