Ingredienser
6 äggvitor
1/2 g salt
5 dl Dansukker Svenskt Strösocker
2 tsk ättika
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
Fyllning
3 dl vispgrädde
300 g valfri frukt eller bär
Instruktioner
Vispa äggvitor och salt till ett fast skum. Vispa ner 3/4 av sockret och fortsätt vispa tills det är en styv smet. Vänd i vaniljsocker, ättika och resterande socker.
Skär en cirkel ur ett bakplåtspapper, cirka 30 cm i diameter, som fuktas med vatten och läggs på en plåt. Sked upp marängen på papperet men spara en tom kant längst ut. Grädda mitt i ugnen i 100 °C i cirka 1 1/2 timme. Kakan skall vara torr utvändigt men seg inuti.
Tag bort papperet och låt kakan svalna på galler. Vispa grädden fast och lägg uppe på kakan precis innan serveringen. Garnera pavlovan med valfri frukt eller bär.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen
Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Ljuvlig choklad
Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.

Fredagsmys
Fredag är kanske veckans absolut bästa dag och fredagsmys är det bästa sättet att fira arbetsveckans slut. Ladda upp inför helgen genom att kura ihop i TV-soffan tillsammans med familj, vänner och något särskilt gott. Vi har recepten till din myskväll!