Ingredienser
50 g mandelspån
300 g ananas i egen juice
250 g mascarpone
250 g kesella
1/2 dl Dansukker Florsocker
1 1/2 dl vispgrädde
1/4 dl Dansukker Gelésocker Multi
75 g Savoiardikex
1 dl ägglikör
Instruktioner
Rosta mandelspånen i en torr stekpanna. Häll spadet av ananasen, men spara den. Skär anansringarna i mindre bitar. Blanda samman mascarpone, kesella och florsocker. Vispa grädden till fast skum tillsammans med gelésockret. Vänd ner grädden i mascarpone- blandningen. Bred ut hälften av blandningen i en låg form. Lägg anansbitarna ovanpå. Häll hälften av likören samt en halv deciliter av ananasspadet i en liten skål och doppa kexen däri. Lägg kexen ovanpå ananasen. Bred på resten av mascarponekrämen. Ringla över resterande likör och strö på mandelspånen. Ställ i kylskåp till serveringen.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.


Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Ljuvlig choklad
Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.

Fredagsmys
Fredag är kanske veckans absolut bästa dag och fredagsmys är det bästa sättet att fira arbetsveckans slut. Ladda upp inför helgen genom att kura ihop i TV-soffan tillsammans med familj, vänner och något särskilt gott. Vi har recepten till din myskväll!