Ingredienser
150 g lingon
2 dl Dansukker Svenskt Strösocker
1 1/2 dl vispgrädde
1/2 dl Dansukker Svensk Ljus Sirap
2 msk Dansukker Glykossirap
1 nypa salt
Instruktioner
Klä en form med bakplåtspapper, cirka 15x20 cm.
Tina upp lingon och mixa med en stavmixer. Sila lingonen genom en finmaskig sil.
Blanda saften från lingonen med resten av ingredienserna i en tjockbottnad kastrull. Koka kolan till 123°C. Rör om då och då. Häll upp kolan i formen och låt stelna innan du skär upp den.
Tips. Garnera lingonkolan med lingonpulver för lite mer smak och ett vackert utseende.
Tips. Vill du ha en hårdare kola, koka den till 125°C.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen
Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Ljuvlig choklad
Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.

Fredagsmys
Fredag är kanske veckans absolut bästa dag och fredagsmys är det bästa sättet att fira arbetsveckans slut. Ladda upp inför helgen genom att kura ihop i TV-soffan tillsammans med familj, vänner och något särskilt gott. Vi har recepten till din myskväll!