Ingredienser
Mangocurd
125 g mango
2 msk citron
1 ägg
1 1/4 dl Dansukker Syltsocker
20 g smör, rumstempererat
Pannacotta
4 dl vispgrädde
1 dl Dansukker Gelésocker Multi
Dekoration
citronmeliss
hallon
Instruktioner
Börja med mangocurden. Tina mango och lägg i en tjockbottnad kastrull tillsammans med citronsaft, ägg och syltsocker. Sätt kastrullen på plattan och vispa hela tiden tills det börjar tjockna, ca 1-3 min. Tillsätt smöret under fortsatt vispning.
Ta kastrullen från värmen och mixa mangocurden helt slät. Låt svalna och häll sedan curden i en runda silikonformar. Ställ i frysen minst 2 timmar.
Gör pannacottan. Koka grädde och gelésocker i ca 30 sekunder. Låt svalna någon minut och häll sedan pannacottan över den frysta mangocurden. Ställ i frysen i ytterligare 2 timmar.
Ta ut från frysen och låt tina lite i kylen, ca 30 min innan servering. Lägg på tallrikar och dekorera desserten. Njut!
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.


Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Ljuvlig choklad
Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.

Fredagsmys
Fredag är kanske veckans absolut bästa dag och fredagsmys är det bästa sättet att fira arbetsveckans slut. Ladda upp inför helgen genom att kura ihop i TV-soffan tillsammans med familj, vänner och något särskilt gott. Vi har recepten till din myskväll!