Ingredienser
Sorbet
2 gelatinblad
2 1/2 dl Dansukker Florsocker
1 1/2 dl vatten
5 dl mousserande vin
Hallonsås
1 dl hallon, frysta
2 dl Dansukker Florsocker
100 g vit choklad, hackad
Instruktioner
Sorbet
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
Lös upp florsockret i vattnet och låt koka upp, ta av plattan och krama ur och tillsätt gelatinbladen under omrörning.
Blanda ner det mousserande vinet och häll upp i tio små formar.
Täck med aluminiumfolie och stick ner skeden. Ställ i frysen.
Hallonsås
Koka upp de frysta hallonen, låt svalna.
Blanda hallonen med florsockret och tryck genom en finmaskig sil.
Servera champagnesorbeten med hallonsåsen och hackad vit choklad.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.
Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!
Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.
Gör din egen glass
Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!
Sommardrinkar
Bjud någon du tycker om på en uppiggande drink med smak av sommar. Här hittar du läskande sommardrinkar för alla smaker och även alkoholfria alternativ.
Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.
Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.