Gelé till kött

Gelé till kött är väl ändå det bästa tillbehöret? Gör din egen gelé på avrunnen saft och Gelésocker Multi! Så enkelt!

Betyg (315 st)

Ingredienser

1/2 kg frukt eller bär
1 dl vatten

2 dl avrunnen saft
2 dl Dansukker Gelésocker Multi

Instruktioner

Koka bär/frukt och vatten i en gryta under lock i ca 15 minuter. Sila bären från saften.

Blanda saft och gelésocker multi i en kastrull och låt koka i 1/2– 1 minut. Häll upp på varma, väl rengjorda glas.

Gelén kan smaksättas med lite färsk chilipeppar eller färska örtkryddor t ex mynta eller timjan. Låt kryddsättningen koka med saften och gelésockret.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Sommartårta

Tårtor till vårens fester och firanden

Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Mandelkaka med rabarber

Rabarberdags

Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Syltgrottsglass

Gör din egen glass

Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Rabarberbubbel

Sommardrinkar

Bjud någon du tycker om på en uppiggande drink med smak av sommar. Här hittar du läskande sommardrinkar för alla smaker och även alkoholfria alternativ. 

Grillmarinader

Goda grillsåser, marinader och rubs

Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Försommarfika

Försommarfika

Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.